23948sdkhjf

Løvbjerg leverer det bedste resultat i 12 år

Løvbjerg havde i 2019 et overskud på 10 millioner kroner efter skat, hvilket er det bedste resultat i 12 år. 

Det skriver Dansk Handelsblad. 

Det er på trods af, at den familieejede kæde har lukket sin butik i Skanderborg. De tilbageværende butikker har i gennemsnit øget deres salg med fire procent, og den samlede omsætning er steget med en procent.

I 2019 landede den på 1,049 mia. kr., og det forventer Direktør Jesper Due satser på at holde i år – hvis ikke kæden kan øge omsætningen en smule.

Direktøren ser nemlig stadig forbedringspotentiale. Overskudsgraden hos Løvbjerg ligger på 1,3 procent i 2019, mens Salling Group har en overskudsgrad på 3,5 procent, mens Rema 1000 ligger på 2,7 procent samme år.

Synlig slagterafdeling og tilfredse medarbejdere

Jesper Due ser blandt andet øget synlighed i slagterafdelingen som en vigtig del af den gode udvikling.

- Vores investering i slagterafdelinger og slagterkød har vist en rigtig god udvikling - ikke mindst i anden halvdel af 2019. Den investering regner vi med fortsat vil smitte af på bundlinjen, siger han.

Det har krævet mere personale, og kæden er steget fra 390 medarbejdere i 2018 til 392 i 2019 på trods af, at butikken i Skanderborg er lukket. Som årsag til fremgangen peger han også på, at en trivselsundersøgelse har vist, at medarbejderne er glade for at være ansat i Løvbjerg.

Kæden kigger nye lokaler, men afslører ikke, hvor det er, men understreger, at de holder til i Jylland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094