23948sdkhjf

Bestseller smækker kassen i - vil ikke betale husleje

Bestseller har som følge af coronavirussen været nødt til at lukke over 200 butikker i Danmark, og over 3.000 medarbejdere er sendt hjem eller fyret.

Nu meddeler modekoncernen sine butiksudlejere, at der ikke vil blive betalt husleje 1. april på grund af den økonomiske situation. Det fremgår af et brev, Bestseller har sendt til sine udlejere, og som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af.

"På grund af lukning af storcentre, kritiske tab af omsætning for de enkelte butikker, og for at bakke op om myndighedernes anbefalinger, samt beskytte vores medarbejdere og kunder, har vi valgt at lukke vores fysiske butikker indtil videre. Derfor ser vi os nødsaget til at standse huslejebetalingerne foreløbigt," lyder det i brevet, der har finansdirektør Thomas Børglum Jensen som afsender.

I brevet skriver finansdirektøren dog også, at man vil forsøge at betale sine udestående hurtigst muligt, når situationen normaliseres, og butikkerne igen kan åbne.

Til Finans har adm. direktør Anders Holch Povlsen tidligere fortalt, at det koster 100 mio. kr. hver arbejdsdag at holde virksomheden kørende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173