23948sdkhjf

Madklubbens ejer garanterer alle ansatte jobbet

Restaurantkæden Madklubbens stifter og ejer, Anders Aagaard, garanterer nu, alle de ansatte i hans restaurantimperium er sikret løn, mens de er hjemsendt frem til mindst 9. juni.

Det skriver Børsen.

Anders Aagaard har 24 restauranter med over 750 medarbejdere i København, Aarhus og Esbjerg. Langt de fleste ansatte er sendt hjem, og de kan altså nu glæde sig over, at chefen lover løn frem til i hvert fald 9. juni, som regeringens hjælpepakker med blandt andet lønkompensation foreløbigt løber til.

Børsen nævner, at i Anders Aagaards selskab bag restauranterne var der i det seneste regnskab en egenkapital på 66 millioner kroner. Indehaveren kan ikke sige meget om, hvad det kommer til at koste at komme igennem krisen

- Et konkret tal er stadig gætterier på nuværende tidspunkt, for der er stadig mange ubekendte omkring blandt andet dækning af de faste udgifter i støttepakkerne. Men jeg kan da se, at jeg kommer til at skovle en betragtelig del af egenkapitalen tilbage i gryden. Jeg er ikke engang sikker på, at jeg helt har lyst til at have det fulde overblik over, præcis hvor meget lige nu, siger han til avisen.

Han fortæller også, at flere partnere enten har droppet løn helt april eller er gået markant ned. Desuden har flere ledende medarbejdere på eget initiativ bedt om at få udbetalt mindre i løn.

Lige som mange andre i branchen har Madklubben hurtigt sadlet om til takeaway, og derfor er en del af de 750 ansatte stadig på arbejde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281