23948sdkhjf

Små bryggerier finder nye corona-veje

Små bryggerier, der som følge af coronakrisen har mistet store bidder af deres normale forretningsgrundlag hos restauranter og caféer, er godt i gang med at finde nye måder at afsætte deres produkter på.

TV2 Øst har talt med to bryggerier, der hver især nu går nye salgsveje.

Hos Krenkerup Bryggeri på Lolland plejer 70-80 procent af omsætningen at komme fra salg til barer og restauranter. Et salg, som lige nu er ikke-eksisterende. I stedet har bryggeriet inviteret på flaskesalg fredag og lørdag.

- Vi har åbnet porten til vores lager og lavet en lille interimistisk butik, som folk kan køre bagsmækken til for at købe kasser og flasker og køre hurtigt afsted igen. fortæller Louise Berling Brun, kommunikationsansvarlig for Krenkerup Bryggeri, til tv-stationen.

Det lille Dagmar Bryggeri i Ringsted må også konstatere, at salget nærmest fra dag til dag gik i stå. Derfor begyndte bryggeriet at fortælle på Facebook, at det nu kører ud med øl, hvis man vil købe.

- Det er blevet taget godt imod med positive tilkendegivelser, men jeg ville ønske, folk ville købe lidt mere. Vi har været ude med 15 sendinger og havde nok regnet med 50-60 stykker på nuværende tidspunkt, siger Søren Vestergaard, der er medindehaver af Dagmar Bryggeri, til TV2 Øst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112