23948sdkhjf

Kæmpe skønhedsvirksomhed flytter til større lokaler i Esbjerg

Skønhedsvirksomheden NiceHair.dk har år for år haft en markant stigning i omsætningen og for at fortsætte den positive udvikling og imødekomme den fortsatte vækst, flytter den Esbjergbaserede virksomhed fra 1. april i dobbelt så store lokaler.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

NiceHair.dks omsætning har for længst vokset sig ind i den trecifrede millionklasse hvilket betyder, at den esbjergensiske virksomhed nu skifter lokaler fra det nuværende domicil på Randersvej til ny lager- og administration på Stærevej.

Flytningen skyldes den rivende udvikling firmaet har været i de senere år og de fortsatte ambitioner om at være Danmarks største skønhedsproduktforhandler og runde den magiske milliard inden for de kommende år.

– Vi er et online firma, så lageret er der magien sker og de seneste års stærke resultater har gjort, at vi simpelthen er vokset ud af vores lokaler. Vores nye lokaler er dobbelt så store og bedre indrettede, så der bliver god plads til at fortsætte den vækst vi er inde i, siger Tonny Nielsen Bruun, administrerende direktør i NiceHair.dk.

NiceHair.dks ambitioner bliver bakket op af den vækst som virksomheden har været gennem siden den blev grundlagt i Tonny Nielsen Bruuns kælder i 2009.

I dag har NiceHair.dk 150 medarbejdere og med de nye lokaler øges domicilet fra 1000 kvadratmeter til 2400 kvadratmeter. 

Skarpere lagerstyring på dansk grund skaber succes
De nye lokaler giver NiceHair.dk pladsen til en mere intelligent lagerstyring end tidligere.

Og selv om fuldautomatisering med robotstyring ikke er tænkt ind i første omgang, så har de nye lokaler muligheden for opgraderingen i fremtiden.

– Fra starten vil det nye lager ikke være robotstyret, men det bliver et mere intelligent lager, med et redesignet plukningssystem og vi vil arbejde mod automatisering af forskellige arbejdsopgaver, som f.eks. lukning af kasser, hvilket vi satser på at have klar til sommer, siger Tonny Nielsen Bruun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094