23948sdkhjf

Køkkenkæmpe er sluppet nådigt

Hos TCM Group i Tvis har en godt fyldt ordrebog betydet, at man indtil videre har kunnet holde produktionen kørende og aktivitetsniveauet højt trods den usikkerhed, coronakrisen har medført.

Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Da Torben Paulin d. 1. marts overtog posten som adm. direktør i TCM Group, gik der ikke mere end en uge, før det verdensomspændende virusudbrud førte til en nedlukning af Danmark og vendte op og ned på hverdagen i landets virksomheder.

Den nye direktør kalder det en speciel og uventet start, men indtil videre er han sluppet for at måtte skære dybt i staben.

- Vi har på mange måder været privilegeret i forhold til mange andre virksomheder. Da coronakrisen ramte, havde vi mange ordre i bogen, og det gør, at vi kan holde produktionen i gang, siger Torben Paulin.

TCM Group beskæftiger omkring 500 medarbejdere i Tvis samt på fabrikken i Aulum, og af disse fik 10 funktionærer en fyreseddel ved udgangen af marts. Ifølge Torben Paulin har det gjort ondt at sige farvel til medarbejderne, men direktøren peger på, at det trods alt er relativt nådigt sluppet.

- Vores overordnede budskab er fortsat, at vi ikke mindst på grund af medarbejdernes indsats og vores ordrebeholdning, har været forskånet for store afskedigelsesrunder, som man ellers har set det hos andre industrivirksomheder, siger direktøren til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094