23948sdkhjf

Bliver blandt Jyllands største: Roslev vil flytte byggemarked

Hos Roslev Trælasthandel i Skive vil man samle trælast og byggemarked på virksomhedens lokation på Bjørnevej i den sydlige del af byen. Det skriver Skive Folkeblad.

Trælasthandlen er allerede beliggende på Bjørnevej, mens byggemarkedet XL Byg har til huse på Engvej.

- Tiden er løbet fra bygningen på Engvej. Den er hverken optimal for byggemarkedets kunder eller vores medarbejdere i byggemarkedet. Vi kunne selvfølgelig godt investere i nyt på Engvej, men vi vil ikke investere mange penge i byggeri på lejet jord. Desuden har vi god plads til at udvide med et byggemarked på Bjørnevej, fortæller Jørgen S. Hansen, adm. direktør i Roslev Trælasthandel.

Flytningen forudsætter, at lokalplanen for området på Bjørnevej ændres, og ifølge formanden for kommunens Teknik og Miljø-udvalg, burde det ikke give anledning til problemer.

Således får Roslev Trælasthandel efter lokalplansændringen mulighed for at udvide trælasthandlen med et byggemarked på op til 4000 kvm. Det vil tage nogle måneder, inden den nye lokalplan kan godkendes, og det er Jørgen S. Hansen vurdering, at det nye byggeri kan gennemføres på seks til otte måneder.

Til avisen fortæller trælast-direktøren, at 1. april 2021 ville være et ”meget fint tidspunkt” at slå dørene op til det nye byggemarked.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095