23948sdkhjf

Øget onlinesalg får vinduesproducent til at fremskynde webshop-udvidelse

Som følge af blandt andet af coronavirussen har Outline Vinduer i det første kvartal af 2020 haft et markant større salg på virksomhedens webshop sammenlignet med sidste år. Kombineret med en øget efterspørgsel fra kunderne får det nu virksomheden til at udvide platformen, som indtil nu har solgt tilbehør og reservedele til døre og vinduer.

- Det er i særdeleshed i coronaperioden, vi har oplevet en stigning i salget på vores webshop, hvilket højst sandsynligt skyldes, at boligejere har fået mere tid til at kaste sig over gør-det-selv-projekter. Det vil vi formentlig også se de kommende måneder, hvor sociale arrangementer ude af hjemmet fortsat er begrænset, forklarer Outline Vinduers salgschef, Claus Petersen Koch, i en pressemeddelelse.

- Blandt andet derfor vælger vi nu at udvide vores webshop med glasløsninger, så vi kan imødekomme mange flere behov hos vores kunder. Faktisk har vi længe gået med planerne om at gøre det som led i en langsigtet strategi om at tilbyde kunderne et bredt udvalg inden for dør- og vinduesløsninger, og her har især efterspørgslen på at kunne tilkøbe glas online været stor. Vi tror og håber derfor på, at timingen nu er god til at introducere den udvidede webshop, fortsætter salgschefen.

Glas som løsdele
Konkret udvider Outline Vinduer således sin webshop ved også at sælge diverse glastyper som løsdele, som blandt andet gælder lavenergiglas og ornamenteret glas. Det er ifølge vinduesproducenten ret usædvanligt i branchen, og hos Outline forventer man derfor også, at det vil skabe stor interesse hos forbrugerne, som er den største forklaring bag den markante stigning i salget på webshoppen.

- Vi sælger både vores løsninger til private og professionelle, og her kan vi se, at det stigende salg på webshoppen i høj grad kommer fra de private. I den forbindelse åbner vi nu op for endnu flere muligheder, hvor blandt andre gør-det-selv-folket nu får lettere ved at bestille glas online – og endda uden fysisk kontakt til andre, forklarer Claus Petersen Koch.

Outlines udvidede webshop går i luften den 21. april og kan tilgås fra vinduesproducentens hjemmeside. Derudover bliver det muligt for håndværkere og trælaster at købe glas som løsdele via virksomhedens digitale kundeportal Outline 24/7.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125