23948sdkhjf

Bagelfabrik på vej med hemmelig nyhed

Mens bagervirksomheden Miss Bagel i Espergærde lige nu er langt nede i corona-gear, har indehaver Lone Kok og de af medarbejderne, der ikke er sendt hjem, fået ekstra tid til at planlægge fremtiden. Og den indeholder lancering af flere fødevarer, der ligesom langt størsteparten af virksomhedens bagels er veganske, fortæller Lone Kok.

Hun vil ikke løfte sløret for, hvad nyhederne er.

- Noget af det findes ikke i forvejen, så af hensyn til konkurrenterne holder vi det hemmeligt. Jeg har i hvert fald ikke set det før, selv om det er meget simpelt. Vi står og laver testproduktion lige nu - så må vi se, hvad folk synes om, det, konstaterer Lone Kok.

Miss Bagel har 12 bagelvarianter, hvor kun en enkelt ikke er vegansk; den er med chili og cheddar. De øvrige 11 er lige som bageriets andre veganske produkter begyndt at blive forsynet med en label med ordet "Vegansk" på emballagen.

– Før i tiden var det ikke nødvendigt at sætte labels på brød for at vise, at varen er uden animalske produkter, men det gør vi altså i dag. Ellers bliver varen måske valgt fra af vores kunder. Det skal ikke længere bare fremgå af ingredienslisten, nu vil folk have det helt op i ansigtet, siger den sjællandske brøddirektør.

En anden tendens, hun har bemærket, er, at hvis ikke folk ønsker vegansk brød - og altså helt uden smør - så vil de gerne have smør i store mængder.

- Det er enten ingen smør eller masser af smør. Sådan er det. 100 procent, fastslår hun og nævner, at Miss Bagels hvide briocheboller med masser af smør derfor er et stort hit.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125