23948sdkhjf

Nyt om navne: Køkken-direktør fejrer tiårs jubilæum

Carsten Eriksen kan i disse dage fejre sit tiårs jubilæum, som direktør og indehaver af Svane Køkkenet Odense.

Da Carsten Eriksen i maj 2010 overtog butikken, var det med en medarbejderstab på fem personer og en plads som nummer 17 på listen over landets største Svane-butikker. I dag er butikken i Odense landets største Svane-butik med en stab på 36 ansatte.

I løbet af sine ti år i direktørstolen har Carsten skabt en veldrevet virksomhed med en ekspansiv vækst, som blandt andet har medvirket til opførelsen af et nyt stort domicil i Odense, mens det også er blevet til en overtagelse af Svane Køkkenet Lyngby.

– Overtagelsen af Svane Køkkenet Lyngby har været både spændende og lærerig. Svane Køkkenet Lyngby har været en svær størrelse, som har krævet flere tilpasninger, da den kultur, vi har opbygget i Svane Køkkenet Odense igennem mange år, ikke har været nem at skabe langt fra vores hjemmebane. Vi har fået rettet til, og der er nu en leder på med samme holdning som jeg, hvilket gør, at jeg føler, den nu trækker på de samme værdier som butikken i Odense, lyder det fra Carsten Eriksen. 

Carsten Eriksen, som er uddannet indenfor handel og service, startede sin køkkenkarriere ved trælasten, hvor han dengang fik smag for salg af køkkener.

Før sin tiltræden i Svane Køkkenet Odense, var Carsten Eriksen direktør og indehaver af Invita i Svendborg, som han overtog i 2006 og var inden da ansat i en årrække som indretningskonsulent.

Fortsat store ambitioner
Således har Carsten Eriksen opnået en række resultater gennem de seneste ti år, og køkkendirektøren har fortsat store ambitioner for fremtiden.

– Fremtiden ser lys ud og byder på mange muligheder. Vi befinder os i en dynamisk branche, hvor der hele tiden er nye og eksisterende spillere. Vi har dog en god position i markedet, som vi har taget nogle store markedsandele i. Vi er endvidere en del af en kæde, som har udviklet sig og som også ønsker at udvide yderligere og den rejse glæder vi os til at være en del af, lyder det fra jubilaren, der fortsætter:

– Vi skal være med på hvad der efterspørges indenfor køkkentrends i alle segmenter, på henholdsvis privat- og erhvervsmarkedet, herunder projekt, boligforeninger og ikke mindst typehuse.  Det har vi et brand der passer rigtig godt til og det er den vækst i markedsandele vi har i dag også et udtryk for, men vores potentiale er meget større. Derfor er det vores ambition at udvide vores markeder både på Fyn og særligt på Sjælland, lyder det fra Carsten Eriksen.

Med på rejsen
Ved overtagelsen af Svane køkkenet Odense i 2010, fulgte en ganske lille medarbejderstab, heraf Michael Larsen og Claus Jensen. De to medarbejdere kan i dag ligeledes fejrer deres tiårs jubilæum hos Svane Køkkenet Odense.

– Vi oplever en lav medarbejderudskiftning i Odense, og har mange dygtige medarbejdere der har været en del af teamet gennem mange år, fortæller Carsten Eriksen.

Claus Jensen der har været med siden start i Svane Køkkenet Odense, er i dag salgsbackup for butikkens indretningskonsulenter.

Michael Larsen har været med på rejsen, siden Carsten var indehaver af Invita i Svendborg. Michael er i dag butikschef og afdelingsleder i typehuse.

Hos Svane Køkkenet Odense ønsker man Carsten, Claus og Michael stort tillykke med jubilæet.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.102