23948sdkhjf

Designa sætter velkendt brancheprofil i formandsstolen

Karsten Rydder Pedersen er ny bestyrelsesformand hos Designa Kitchen Group. Det oplyser køkkenproducenten, som dermed har fået en velkendt branceprofil i spidsen.

Det seneste år har Karsten Rydder Pedersen siddet som adm. direktør hos Danmarks største typehusproducent, Huscompagniet, men inden da var han i mere end 12 år ved TCM Group, hvor han var en del af direktionen.

Designa Kitchen Group har netop gennemført en rokade i bestyrelsen, som betyder, at Christian Overgaard nu overlader roret til Karsten Rydder Pedersen, der kommer med erfaring fra Huscompagniet og mere end 12 år hos TCM Group, hvor han var en del af direktionen.

Et år hos Huscompagniet

Karsten Rydder Pedersen satte sig i direktørstolen hos Huscompagniet, landets største producent af typehuse, d. 1. april 2019.

I går, torsdag, bekræftede han overfor Wood Supplys søstermedie Licitationen – Byggeriets Dagblad, at han med øjeblikkelig virkning stoppede sit virke som direktør i virksomheden.

Karsten Rydder Pedersen overtager posten efter Christian Overgaard, der forbliver som investor og medlem af bestyrelsen, og giver formandsdepechen videre med glæde.

– Jeg er glad for at kunne overlade stafetten til en så stærk profil som Karsten, der har mange års erfaring fra topposter i erhvervslivet og i særdeleshed har indgående erfaring fra køkkenbranchen. Jeg ser frem til et godt samarbejde i bestyrelsen og til at nyde godt af den indsigt og sparring, han kommer med, siger Christian Overgaard.

Fulgt med fra sidelinjen
Den nye formand har i en årrække fulgt Designa fra sidelinjen, og han ser stort potentiale i virksomheden, der har rejst sig efter en krise og i dag er klar til at udfordre de store markedsledere.  

– Designa har i løbet af de sidste år gennemført en lang række tiltag, som har været nødvendige – og helt rigtige. Virksomheden har potentiale til at blive en markant og vigtig spiller i markedet, og med min erfaring fra branchen, er jeg sikker på, at jeg kan bidrage til at accelerere denne positive udvikling, siger Karsten Rydder Pedersen.

Hos Designa-direktør Erik Høj er der også glæde over, at bestyrelsen nu styrkes med en markant erhvervsprofil.

– Med Karsten får jeg og resten af ledelsen en sparringspartner, der kommer med uvurderlig dyb brancheerfaring, der bliver et stærkt aktiv for os i den videre udvikling af forretningen til glæde for os og vores kunder i Danmark og Norge, siger han.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11