23948sdkhjf

Køkkener kørte i konvoj fra Holstebro

Travlhed i produktionen hos køkkenkoncernen TCM Group kunne søndag opleves på de danske motorveje, da en konvoj med 16 lastbiler pakket med køkkener fra Svane Køkkenet og Tvis Køkkener blev sendt afsted fra fabrikken ved Holstebro. De mange køkken- og badelementer skulle leveres til kunder i København og en række andre byer.

Køkkenkoncernen har trods corona-krise indtil nu travlt, og produktionen på fabrikken i Tvis ved Holstebro kører på højtryk. Også om aftenen og i weekenden bliver der fremstillet elementer til køkken-, bad og opbevaringsløsninger, som er bestilt, før krisen satte ind:

– Derfor kunne vi helt usædvanligt sende 16 lastbiler afsted på én gang søndag eftermiddag, siger adm. direktør Torben Paulin.

– Nu, hvor mange danskere dropper ferien i udlandet, vælger de i stedet at realisere deres planer om nyt køkken, bad eller opbevaring. Derfor forventer vi at fortsætte i samme gear frem til sommerferien.

Øje på ordreindgangen
Torben Paulin følger udviklingen og salget i butikkerne i koncernens tre kæder Svane Køkkenet, Tvis Køkkener samt Nettoline nøje hele tiden for at holde sig ajour med ordreindgangen:

– Vi skal kunne agere hurtigt og korrekt på eventuelle ændringer i markedet, siger den administrerende direktør, der tiltrådte den 1. marts i år.

Køkkenbranchen har endnu ikke været særlig ramt af corona-krisen. Hos TCM beskæftiger produktionen 459 medarbejdere, og der er lige slået 17 stillinger op, hvor der fortrinsvis er tale om genbesættelser.

TCM Groups faste samarbejdspartner på transportområdet, Kronborg Transport, står for distributionen af de mange køkkener, som nu er på vej ud til danske kunder over hele landet.

TV Midtvest bragte søndag et nyhedsindslag om køkkenkonvojen, som du kan finde her.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078