23948sdkhjf

Lagkagehuset frigiver regnskab før tid: - Vi har ikke noget at skjule

Siden TV2 i sidste uge offentliggjorde historien om, at virksomheder, der er helt eller delvist ejet i lande, der af eksperter betegnes som skattely, har modtaget hjælpepakker, har Lagkagehuset sammen med blandt andet Synoptik og Sportmaster været involveret i en shitstorm

For hvis en virksomhed ikke betaler skat i Danmark , er det så fair, at de til gengæld modtager penge fra den danske stat?

Nej, mener ulandsorganisationen Oxfam Ibis, der indledte en meget delt kampagne på Facebook rettet imod blandt andet Lagkagehuset. 

Det fik i går Lagkagehuset til at tage til genmæle på Facebook og ved at offentliggøre sit regnskab før tid, fortæller Børsen.

Regnskabet viser, at Lagkagehuset har haft underskud, og det er derfor, der ikke skulle betales skat i Danmark. Underskuddet er gået til vækst og 13 nye butikker i 2019.

- Vi har ikke noget at skjule, og hvilken bedre måde kan det gøres på end at sende årsrapporten ud, så folk selv kan se det. Jeg understreger, at vi tager stor afstand fra alle affærer om skattely. Vi er en ærlig virksomhed, som betaler den skat, vi skal og altid har gjort det, og det kan man se i regnskabet, siger direktør for Lagkagehuset Jason Cotta. 

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111