23948sdkhjf

Jens griber Designa-depechen i Roskilde

Indehaver Dorthe Dietz overdrager nu nøglerne til Designa Køkken på Holbækvej i Roskilde til den nye ejer Jens Münter. Hun er dog langt fra ude af køkkenbranchen, idet hun fortsætter som forhandler af Multiform-køkkener, som ligger væg til væg med Designa-butikken.

I løbet af det sidste år har Dorthe Dietz sammen med Designas hovedkontor forberedt skiftet for at sikre videreførelsen af Designa i Roskilde og sikre en fortsat stærk tilstedeværelse i byen. Og trods Corona gennemføres skiftet som planlagt.

Lokalkendt butikschef
Jens Münter overtog officielt nøglerne til butikken 15. maj, men i det daglige vil det ikke være ham, men den nye butikschef, Michael Keinicke, kunderne vil møde, når de besøger butikken i Roskilde.

– Jeg kommer til at dele min tid mellem Nykøbing Falster og Roskilde, så det har været vigtigt for mig at få en erfaren og lokalkendt butikschef til at varetage den daglige drift og tage imod kunderne i butikken, forklarer Jens Münter og uddyber:

– Michael er fra mit team i butikken i Nykøbing Falster og er med sin erfaring og kendskab til Roskilde den perfekte mand til jobbet. Han har blandt andet været butikschef i en anden køkkenkæde i Roskilde og kender byen og lokalområdet indgående. Det er de bedste forudsætninger for, at vi fra dag 1 kan bygge videre på det stærke lokale fundament, Dorthe har lagt

Glæde hos Designa-direktøren
Hos Designa-kæden er der også glæde over, at butikken drives videre af kompetente kræfter fra egen rækker.

– Jeg er glad for, at vi fortsat vil have en stærk tilstedeværelse i Roskilde. Jens har med butikken i Nykøbing Falster vist, at han og teamet formår at skabe en sund og veldrevet forretning, som er et stærkt aktiv for kæden. Og jeg er sikker på, at Roskilde under Jens’ lederskab vil vokse sig endnu stærkere, siger Designas administrerende direktør Erik Høj.

– Jeg vil også gerne takke Dorthe for mange gode år, som Designa-forhandler, hvor hun har formået at få Designa plantet solidt på landkortet i Roskilde. Jeg er samtidig glad for, at hun stadig vil være lige ved siden af og kan hjælpe Jens i en overgangsfase, siger direktøren.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094