23948sdkhjf

Positivt for butikker at forbrugernes tillid stiger

Der er igen er mere tillid hos forbrugerne, og det er godt for butikkerne og ejendomsejerne, der har været gennem hårde måneder.

Der er ikke mange hjørner af samfundet, hvor coronakrisen ikke har sat et aftryk. Men nye tal over forbrugertilliden viser, at tiltroen til fremtiden er blevet en smule bedre denne måned.

Det er gode nyheder for både de butikker, der har måtte spejde langt efter kunderne, og deres ejendomsejere, der i mange tilfælde har måtte holde hånden under deres erhvervslejer. 

Det skriver EjendomDanmark i en pressemeddelelse. 

- Rigtig mange ejendomsejere har givet henstand til de butikker, der har haft en faldende omsætning de seneste måneder. Vi håber selvfølgelig, at butikkerne nu kan komme godt i gang igen, så krisen bliver så blid som muligt - for hele samfundet, siger adm. direktør Jannick Nytoft, EjendomDanmark.

- Hjælpepakkerne har været en god midlertidig løsning, men i længden skal butikkerne og det private erhvervsliv i gang igen - og der giver de nye tal anledning til en forsigtig optimisme. Kommer der ikke kunder tilbage i butikkerne, risikerer vi, at for mange butikker må dreje nøglen om. Det ville være ulykkeligt for både den erhvervsdrivende, ejendomsbranchen og samfundet, siger Jannick Nytoft.

En tidligere undersøgelse fra EjendomDanmark har vist, at 2 ud af 3 butiks- og restaurationslejemål allerede ved det første månedsskifte efter krisen havde fået henstand eller fundet en anden løsning efter dialog.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.311