23948sdkhjf

Selskab bag Bog & Idé vælger uddannelse frem for lønkompensation

Indeks Retail, som er driftsselskabet bag boghandlerkæden Bog & Idé, Boghandlerne og Legekæden, har fravalgt lønkompensation til fordel for at sende sine 38 medarbejdere på efteruddannelse. 

Det fortæller Finans

De 38 medarebejdere får hver mellem fem og 10 dages efteruddannelse med alle udgifter betalt, og det er en god investering, mener direktør Marianne Lyngby Pedersen. 

For Indeks Retail er driftsselskab for 141 butikker, og det ville være yderst problematisk, hvis ikke butikker og leverandører kunne få fat i de centrale medarbejdere, og så er det jo "næsten poetisk", at man i stedet for at sende medarbejderne hjem kan bruge coronatiden på at gøre dem klogere, siger hun til Finans. 

- For at leve op til reglerne skulle vi sende mindst 30 pct. af vores medarbejdere hjem. Men det kunne jo ikke nytte, at vi pludselig stod i en situation, hvor vi ikke kunne tage telefonen. Situationen blev yderligere presset af den helt vanvittige leveringsituation. Eksempelvis oplevede vi stor vækst i efterspørgsel på puslespil. En ladning fik vi fra en spansk fabrik, hvor vores sending var på en lastbil, der var den sidste inden fabrikken sendte medarbejderne hjem og lukkede porten, forklarer Marianne Lyngby Pedersen.

Alt efteruddannelsen foregår som fjernundervisning.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.501