23948sdkhjf

Rekordmange konkurrerer om hyldeplads hos Coop

Hele 106 danske producenter har tilmeldt sig landets største produktpris. Nu er 12 finalister valgt ud, og den 20. juni bliver det endeligt afgjort, hvilke produkter der får lov at komme på hylderne i udvalgte Coop-butikker.

Mads Marschall fra kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem, der i samarbejde med Coop står bag Produktprisen, glæder sig over det rekordstore antal tilmeldte.

Årets finalister

Drikke

Azacca IPA fra Barley Field Beer

SiWu Akvavit fra SiWu Destillery

WiSH by SEIMEI

Mad

FONPACHO fra FONDA CPH

Horneks Odde Jomfruhummersuppe fra Normann

Agrain Beer Crisps fra Agrain

Konfekture

Sukkerfrit hindbær/lakrids bolche fra Bolcheværk

Lakridskonfekt fra Hattesen Konfekt

Barista Bliss Bite fra Cocohagen

Innovation

Flødeboller fra Mark Hermann Chocolate

Hønse pålægssalat fra RØRT

SpritzISH fra ISH Spirits

– Det er meget glædeligt og et billede på, at idéerne, opfindsomheden og ikke mindst gåpåmodet stiger ude i landet. At så mange deltager i en produktpris-konkurrence fortæller os, at det vrimler med spændende og innovative produkter i hele landet, udtaler han i en pressemeddelelse.

Og også hos Coop er man begejstret for årets deltagerfelt, der spænder fra akvavit til flødeboller.

– Den gode historie og det gode håndværk er med til at drive interessen for lokale madvarer blandt forbrugerne - de vil gerne vide, hvor råvarerne kommer fra og hvem, der står bag. Og når jeg kigger på alle de over hundrede tilmeldte produkter, så ligger der en utrolig kreativitet bag dem alle, siger fødevarekonsulent i Coop, Hanna Schaldemose

Vinderne af produktpriserne får blandt andet mulighed for at videreudvikle produktet med Sol over Gudhjems ekspertpanel, der kan hjælpe de små producenter med produktudvikling, branding og PR, vækst, salg og eksport, samt mulighed for at testsælge finaleproduktet i udvalgte Coop-butikker.

Produktprisen - Fakta

Produktprisen er et samarbejde mellem Coop og Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, der med initiativet vil hylde danske produkter, som fortjener at komme frem i lyset og ud på hylderne i landets butikker.

Et ekspertpanel bestående af stjernekokkene Thomas Rode, Francis Cardenau, Mads Battefeld, Mikkel Maarbjerg samt Hanna Schaldemose fra Coop, har smagt og testet alle de 106 tilmeldte produkter og nu er i alt 12 finalister udvalgt. Tre produkter i hver af kategorierne: mad, drikke, konfekture, innovation.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094