23948sdkhjf

Lars Larsen-selskaber sender kompensationskroner retur

Hos en række selskaber i Lars Larsen Group er kunderne på vej tilbage, og man kan så småt begynde at danne sig et overblik over konsekvenserne af de seneste måneders nedlukning.

Det gælder blandt andet for Jysk, hvor man har besluttet at sende allerede udbetalt lønkompensation retur.

Det skriver Finans.

I den forgangne uge meldte linnedgiganten på de interne linjer ud, at man for butikkerne i Danmark, Norge og Sverige enten takker nej til støttekroner i forbindelse med lønkompensation eller sender allerede udbetalte penge tilbage.

– Situationen er forskellig på vores markeder. Men i de tre skandinaviske lande har vi kunnet have butikker åbne og haft omsætning gennem hele krisen. Derfor finder vi det rigtigt at takke nej til støtte og tilbagebetale. Vi kan klare os, og de hjælpepakker er rettet mod aktører uden omsætning, siger kommunikationsdirektør Rune Jungberg Pedersen til avisen.

Også Bolia og Sengespecialisten, der begge er en del af Lars Larsen Group, takker nej til allerede tildelte støttekroner, ligesom det gør sig gældende for Actona Company.

Sidstnævnte meddelte i går til Dagbladet Holstebro Struer, at de godt 6 mio. kr., man har fået bevilget i lønkompensation til 150 hjemsendte medarbejdere, alle ryger retur.

- Den sidste måned, hvor flere markeder i Europa er begyndt at åbne igen, har vi haft en meget stærk ordreindgang, så vi kommer til at klare os godt på trods af corona, og så synes vi, at det var bedre at returnere støttemidlerne, så de bliver brugt til dem, der har allermest brug for dem. Det er vores bidrag til, at regningen til hele samfundet ikke bliver større end højst nødvendigt, siger administrerende direktør, Torben Villadsen til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08