23948sdkhjf

Køkkenbutik slår dørene op til loungestemning og vinkælder

Tirsdag den 2. juni kunne Vejles nyeste køkkenbutik slå dørene op. Åbningen har været udskudt på grund af corona-situationen, men det har ikke forhindret ordreindgangen.

Læs også: Multiform vil sælge brugte køkkener

Den netop åbnede Tvis Køkkener butik i Vejle ejes af det lokale ægtepar Janni og Torben Sørensen. 

Corona-pandemien har blandt andet været årsag til, at åbningen af Tvis Køkkener Vejle blev udskudt. Men trods de hidtil lukkede butiksdøre, har ægteparret allerede godt gang i køkkenforretningen.

– Selvom vi ikke har haft mulighed for at åbne butikken før nu, måler vi op og tegner på flere køkkenprojekter, og vi har også allerede fået flere ordrer, forklarer Janni Sørensen.

Den nyåbnede butik i Vejle styrker Tvis Køkkeners markedsposition i Trekantområdet og er den tredje nye Tvis-butik i Syddanmark inden for de sidste to år.

Læs også: HTH-stifter og familien vender tilbage til køkkenerne

Midtby, loungestemning og vinkælder
Den 500 kvadratmeter store køkkenforretning på Dæmningen i Vejle har gennemgået en stor ombygning fra gulv til loft og fremstår nu som en moderne køkkenbutik, der ikke er helt som de andre i branchen.

Tvis-butikkens placering tæt på gågaden, midt i byens travle handelsliv, er et bevidst valg, som Tvis Køkkener har haft succes med i andre byer.

– Placeringen i midtbyen giver butikken en markant profil. Det er blevet en flot butik med både lounge-område, vinkælder og selvfølgelig det nyeste inden for køkkener, bad og garderober. Butikken appellerer i høj grad til, at kunderne i byen skal kigge ind, fortæller Per Sander, kædechef for Tvis Køkkener.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.094