23948sdkhjf

Nordjysk vin-direktør forlader posten

Vin-koncernen RareWine Group har sat gang i en omorganisering, der blandt andet betyder, at direktør i datterselskabet RareWine Invest Anders Børsen forlader sin post som direktør. 

Det skriver TV2 Nord.

Anders Børsen bliver fremover bestyrelsesmedlem i RareWine Group, der ejer selskaberne RareWine Trading, RareWine Invest og Nordic Freeport.

- Rasmus (Rasmus Nielsen, administrerende direktør i RareWine Group, red.) og jeg er sammen nået frem til, at vi paradoksalt nok er lykkedes så godt med opgaven, at behovet for netop det jeg kan, nemlig det strategiske, ikke længere er til stede i dagligdagen, siger Anders Børsen og fortsætter:

- Derfor har jeg sammen med Rasmus besluttet, at jeg træder tilbage som direktør i RareWine Invest, og overgår til en rolle i selskabets bestyrelse. Det har været ekstremt hårdt, og selvom det kan lyde mærkeligt, har det været en helt og aldeles fælles beslutning, som jeg, selvom jeg er bedrøvet, har været med til at tage, siger Anders Børsen i en pressemeddelelse, som TV2 Nord citerer.

Anders Børsen understreger at forandringerne er sket i ro og mag, og han ser frem til den nye rolle i RareWine Groups bestyrelse. 

Kilde: https://www.tv2nord.dk/aalborg/direktoer...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078