23948sdkhjf

Henter millioner på aktier: B&O kan klare sig gennem krisen

Alle nye aktier i den fortegningsemission, som skulle bringe B&O gennem krisen, er blevet tegnet. 

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse. 

- Vi er glade for at kunne offentligøre et vellykket resultat af udbuddet. Provenuet fra fortegningsemissionen vil gøre os i stand til at få Bang & Olufsen gennem COVID-19 krisen, forsætte med at udfolde den nylige lancerede strategi og bringe selskabet sikkert ind i fremtiden. Jeg vil gerne takke vores aktionærer og investorer for deres støtte og fortsatte tillid til Bang & Olufsen,siger B&O's topchef Kristian Teär i forbindelse med meddelelsen.

Bang & Olufsen har oplyst at alle 81.848.058 nye aktier udbudt ved fortegningsemissionen offentliggjort af selskabet den 4. juni 2020 er blevet tegnet. 80.930.784 af de nye aktier (svarende til 98,9%) er blevet tegnet ved udnyttelse af tegningsretter. 

Selskabet forventer at gennemføre udbuddet den 1. juli 2020 efter modtagelse af alle tegningsbeløb og registrering af kapitalforhøjelsen hos Erhvervsstyrelsen.

De nye aktier vil hurtigst muligt herefter blive optaget til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen A/S under ISIN-koden for selskabets eksisterende aktier DK0010218429, forventeligt senest den 3. juli 2020.

Den nye kapitalindsprøjtning skal bruges til at få selskabet gennem coronakrisen, der har ramt salget af selskabets tv, lydanlæg, højttalere og headsets.

Det var B&Os aktionærer, der tidligere på måneden stemte ja til at B&O kunne hente 400 millioner kroner i aktiemarkedet

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096