23948sdkhjf

Møbelkoncern fyrer 45: Frygter ny corona-bølge

Hos BoConcept frygter man, at efteråret byder på en ny corona-bølge, og derfor har virksomheden valgt at være på forkant og slanke organisationen.

Læs også: Salling tredobler onlinesalg og ansætter ny chef for nethandel

Konkret betyder det et farvel til 45 medarbejdere svarende til 15 pct. af arbejdsstyrken.

Det skriver Finans.

BoConcept, der har butikker i 60 lande, har været hårdt ramt af coronakrisen, og har blandt andet haft sendt 125 medarbejdere hjem med støtte fra lønkompensationsordningen.

– Som mange andre virksomheder har vi under coronakrisen måttet sende medarbejdere hjem og har også taget del i ordninger med lønkompensation. Nu er vi der, hvor vi må forholde os til, hvordan vi tror den nærmeste fremtid vil forme sig. Vi er en virksomhed med aktiviteter i mange lande. Og vi forudser både en økonomisk nedtur, som kan ramme forbruget samtidig med, at der kan komme en bølge to med coronavirus, siger bestyrelsesformand Sanna Suvanto-Harsaae.

Hun peger på, at det på samme tid har været nødvendigt at finde nye og mere effektive arbejdsformer under coronaudbruddet, hvilket samlet set har betydet, at medarbejderstyrken har måttet tilpasses.

Nyheden kommer samme dag, som BoConcept har løftet sløret for ansættelsen af ny topchef. Til august tiltræder 37-årige Mikael Kruse Jensen i stillingen, der siden efteråret har været midlertidigt besat af BoConcepts COO Peter Raupach Linnet

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109