23948sdkhjf

Danmarks sødeste kassedame er blevet fyret

Tre måneder efter at være blevet kåret som Danmarks sødeste kassedame er Anne Svendsgaard blevet fyret fra sit arbejde på Q8-tanken i Vojens.

Det skriver JydskeVestkysten med henvisning til et opslag, som Anne Svendsgaard selv har delt på Facebook - et opslag, der har fået masser af kommentarer fra venner og bekendte, som udtrykker stor overraskelse over opsigelsen.

- Min familie og mine venner er dybt chokerede over, at jeg er blevet fritstillet, siger Anne Svendsgaard ifølge avisen. Hun ønsker ikke at sige noget om årsagen til fyringen, og det gør Q8 heller ikke.

- Jeg kan godt forstå, at der bliver stillet spørgsmål, for hvem vil ikke have medarbejdere, som er bedst på service. Det vil vi også. Men jeg vil af hensyn til alle parter ikke udtale mig om den konkrete sag i Vojens, men bare sige, at vi ønsker Anne al held og lykke med tak for den tid, hvor hun har været hos Q8, skriver skriver Q8's kommunikationschef, Marie Sheye Lund, i en e-mail til JydskeVestkysten.

Anne Svendsgaard stopper på tanken senest ved udgangen af oktober og håber nu, at titlen som Danmarks sødeste kassedame 2020 vil vise sig at være en fordel, når hun skal ud og finde nyt job.

Kassedametitlen blev hun tildelt af Ugebladet Hjemmet, der havde 362 kassedamer landet over med i konkurrencen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079