23948sdkhjf

Undersøgelse: Respekten for de butiksansatte er steget

Coronakrisen har sat sine tydelige spor i dagligvarebutikker landet over med både afstandsmærker, håndsprit og afskærmning. Det er dog ikke det eneste, der har ændret sig under krisen, for mens Danmark har været lukket ned, er respekten for dagligvarebutikkernes medarbejdere røget i vejret.

Det viser en ny befolkningsundersøgelse og en intern undersøgelse blandt ansatte i Føtex, fortæller dagligvarekæden i en pressemeddelelse. Befolkningsundersøgelsen er lavet via Epinion, og den interne undersøgelse er foretaget blandt 3.605 medarbejdere i Føtex.

I befolkningsundersøgelsen svarer to ud af tre, at vi generelt er blevet bedre til at anerkende medarbejderne i landets dagligvarebutikker. Og spørger man de ansatte i Føtex, så deler syv ud af ti den opfattelse. De mener, at kundernes respekt for dem og deres kollegaer er vokset under krisen.

- Coronakrisen har vist os alle sammen, hvor afhængige vi er af vores dagligvarebutikker og de ansatte, der arbejder der. Kunderne har sat pris på de ansattes arbejde på en helt ny måde. Det har uden tvivl været medvirkende til, at de ansatte i dag går på arbejde med endnu mere stolthed end før krisen, siger Jan Larsen, der er salgsdirektør i Føtex.Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111