23948sdkhjf

Danmarks billigste? Slagterbutik til salg for blot én krone

Forpagter af Johnnys Kød i Nørager stopper grundet sygdom, og ejer af den 470 kvm. store bygning håber på en ny slagtermester som køber.

OPHØR: Efter syv år er det slut for slagtermester Johnny Christensen at drive sin slagterbutik i Nørager i Nordjylland.

Læs også: To Løver sætter tænderne i succesrig online-slagter

Men han håber, at der er god slagtermstre, som kan se et potntial i forretningen, og den er derfor til salg til én krone. 

Det skriver Nordjyske.dk

- Jeg håber mit købstilbud kan være med til at lokke andre slagtermestre til at købe butikken under disse gunstige forhold. Dog skal en ny ejer også overtage kreditforeningslånet i ejendommen, hvor der i øjeblikket er en restgæld på knap 650.000 kr. Men det er stadig et attraktivt købstilbud, for hvis den 30 år gamle bygning på 470 kvadrateter skulle bygges i dag, ville det nok koste mellem fem og seks mio. at opføre, pointerer Johnni Kristensen og tilføjer:

- Nu har jeg i hvert fald med mit købstilbud kastet nogle bolde op i luften, som jeg håber en eller anden vil gribe.

Læs også: Menybutikker laver hattrick ved prisuddeling

Allerede her et par dage efter den usædvanlige salgsannonce har været bragt i flere ugeaviser har interesserede købere kontaktet ham, deriblandt et par slagtermestre.

Det tror Johnni Kristensen især skyldes de store velindrettede produktionslokaler i tilknytning til selve slagterbutikken.

Det nuværende inventar er ejet af slagtermester Johnny Christensen, der håber på et helt eller delvis salg af det til en ny ejer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.063