23948sdkhjf

Efter skandale-omtale: Burger Shack ansætter kvalitetschef

Efter den seneste tids voldsomme turbulens hos burgerkæden Burger Shack , der har fået adskillige sure smileyer og som følge deraf sagde farvel til direktør Christoffer No , har kæden nu ansat en kvalitetschef for at sikre et højere niveau fremover.

Den nyoprettede stilling bliver besat af Solvejg Haakonsen, der har en mastergrad fra Københavns Universitet i fødevarekvalitet og -sikkerhed samt næsten 20 års erfaring med kvalitets- og egenkontrol fra andre fødevarevirksomheder. Hun har arbejdet hos blandt andre Tulip, Odense Marcipan og senest som kvalitetschef hos pålægsproducenten Defco, oplyser Burger Shack i en pressemeddelelse.

- Vi har i tæt dialog med Fødevarestyrelsen rettet de anmærkninger, de havde, og nu knokler vi for at genvinde kundernes tillid og få vores 15 smileys tilbage. Vi strammer vores interne kontrol, og her får Solvejg en nøglerolle, så vi kan fastholde vores glade smileys fremover, siger kædens nye direktør, Lars Hviid.

Solvejg Haakonsen tiltræder stillingen 18. august.

Den aarhusianske burgerkæde er på kort tid vokset til 15 restauranter fordelt over hele landet. Da Fødevarestyrelsen for nylig besøgte restauranterne, blev der blandt andet afsløret kritisabel behandling af fødevarer og stærkt misvisende markedsføring - eksempelvis at flere af grøntsagerne var udenlandske, selv om Burger Shack selv oplyser, at kæden kun bruger danske grøntsager.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078