23948sdkhjf

Hanegal køber op på færdigret-markedet

Den økologiske fødevareproducent Hanegal fortsætter sin ambitiøse strategi for det plantebaserede med opkøb af brandet Fairdig. Hanegal overtager varemærket og aktiviteterne i Fairdig 1. august og styrker dermed sin position på markedet for plantebaserede færdigretter, konstaterer Hanegal i en pressemeddelelse.

Fairdig med adresse i Aarhus tilbyder plantebaserede færdigretter i frostkategorien. Produkterne er bredt distribueret i de danske kæder og er som Hanegals produkter både økologiske og uden tilsætningsstoffer.

Fairdig har det seneste år fået produceret sine færdigretter på Hanegals produktionsanlæg.

Lise-Lotte Callesøe York, som står i spidsen for Fairdig, følger med ind i Hanegal, hvor hun fortsætter med at udvikle Fairdig samt den øvrige frostkategori hos Hanegal.

- Det er en kæmpestor glæde, at det er lykkedes at indgå denne aftale med Hanegal. Det giver helt nye muligheder for at drive projektet videre, og jeg ser frem til at blive en del af den rejse, Hanegal er på – både i Danmark og på eksportmarkederne, siger Lise-Lotte Callesøe York

Stor erfaring
Hun indtræder fra 1. august som kategoriudviklingsdirektør i Hanegal, hvor hun blandt andet skal udvikle hele kategorien for frosne produkter

Lise-Lotte Callesøe York kommer med en mangeårig erfaring fra fødevarebranchen, blandt andet fra Vega Salmon, FSG Foods, Royal Greenland og Arla Foods.

Opkøbet ligger i tråd med Hanegals strategi om, at produktionen skal være 85 procent plantebaseret inden 2030.

- Opkøbet er strategisk vigtigt for os, da vi med dette styrker vores position inden for plantebaserede færdigretter. Opkøbet giver os et godt afsæt for yderligere ekspansion - og særligt i frostkategorien og på eksportmarkederne, hvor Lise-Lotte kommer med stor erfaring, påpeger Cees Kuypers, der er kommerciel direktør og medejer i Hanegal

- Vi er i dialog med mange potentielle eksportkunder, som efterspørger kombinationen af plantebaserede, økologiske færdigretter. Her bliver frostkategorien nøglen til for alvor at slå igennem, tilføjer han.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078