23948sdkhjf

Flere forretninger oplever et større salg denne sommer

Det danske vejr har været koldt, men noget kunne tyde på, at forbrugernes dankort har været en anelse mere glødende.

Læs også: Cityforening vil have bedre styr på gadehververe

Det skriver Finans, som har snakket med forretningsdrivende i Aarhus. Og her konstaterer flere, at juli har været en rigtig god måned.

- Alt tyder på, at en del af de penge, man normalt ville bruge på en ferie, nu bliver brugt i Danmark. Når man tager til byen, så bliver der alt andet lige også brugt flere penge på restauranter, cafeer og forbrugsvarer, siger direktør i Aarhus City Forening, Claus Bech, der tror, at butikkerne kommer fornuftigt ud af året.

Formand for Gadeforeningen Strøget Claus Broberg er dog en anelse mere betænkelig, da mange mennesker i bybilledet ikke er ensbetydende med, at folk også handler i butikkerne.

På Sjælland har man også oplevet et øget salg. Martin Lyngesbo driver fire Kop og Kande forretninger, og her vurderer indehaveren, at det tabte fra nedlukningen er blevet hentet hjem igen. Det siger han til SN.dk

- Maj var salgsmæssigt en god måned, og det samme var juni, hvor vi har haft mere travlt end på det samme tidspunkt sidste år, siger Martin Lyngesbo til mediet. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079