23948sdkhjf

Coop og Dyreværnet i fælles indsats for dyrene

Coop er gået sammen med Dyreværnet om at producere en produktlinje til dyr, og for hver solgt vare donerer Coop 10 kroner til Dyreværnets trængende dyr.

I første omgang lanceres otte produkter til hunde i form af legetøj, kurve, snore og halsbånd, fortæller Coop i en pressemeddelelse. 

Produkterne forhandles på Coops hjemmeside, hvor en ny online-"butik" er åbnet med produkter til hunde og katte, fortæller direktør i Coop.dk Shopping, Peter Gram.

- Jeg mener Coop.dk Shopping bliver styrket af et strategisk samarbejde med Dyreværnet, og jeg tror på at produkterne fra Dyreværnet bliver en succes, siger Peter Gram.

- Pengene, der kommer ind fra salg af produkterne skal sendes direkte tilbage til dyrene. De fleste af Dyreværnets dyr kommer fra dårlige kår, og mange har ventet længe på både behandling og operationer. Pengene skal derfor benyttes til dyrlægehjælp til dyrene. Det er nemlig Dyreværnets største omkostninger med udgifter for flere millioner kroner om året, siger Rikke Christensen Lee, der er direktør i Dyreværnet.

Coop og Dyreværnet håber på succes, så man i fremtiden kan udvide med endnu flere produkter til danskernes kæledyr og dermed generere endnu flere støttekroner til udsatte dyr.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125