23948sdkhjf

Rema 1000 lancerer ny planteserie

Under navnet Plantekøkkenet har discountkæden Rema 1000 lanceret de første produkter i en ny plantebaseret serie. De nye produkter er seks økologiske plantedrikke, og lanceringen er første skridt i en større satsning for discountkæden, som vil udvide serien med flere forskellige produkter. Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

- Det er vigtigt for os at tilbyde produkter, som kunderne ønsker at købe, og vi har igennem en længere periode erfaret, at kunderne i stigende grad efterspørger plantebaserede varer. Derfor er vi glade for nu at kunne præsentere de første produkter i vores nye serie, siger indkøbs- og marketingdirektør Anders René Jensen.

- Bæredygtighed og klima er meget vigtige fokusområder for os, og derfor er det naturligt for os at udvikle vores eget mærke på dette område, fordi vi tror på, at kundernes interesse for plantebaseret mad kun vil stige fremadrettet. Derfor har vi også store ambitioner og forventninger til denne satsning, og vi ser frem til at udvide serien med flere produkter løbende, fortsætter han.

De første produkter i Rema 1000’s nye serie, Plantekøkkenet, er seks forskellige varianter af økologiske plantedrikke, som er baseret på havre, ris, mandel og soja, og priserne er fra 12,95 kr. til 14,95 kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125