23948sdkhjf

Konkursramt trælast fortsætter i nyt setup

De sidste detaljer er ved at falde på plads på en aftale, hvor to af butikkerne under den tidligere og nu konkursramte københavnske byggemarkedskæde Carl Møllers Trælast & Byggemarked A/S kører videre.

Med aftalen følger såvel medarbejdere som varelager, driftsmidler og immaterielle rettigheder.

– Vi har lavet en mundtlig aftale med den tidligere ejer. Vi skal lige have den formaliseret og have de endelige vilkår på plads, oplyser kurator Thomas Markert fra Dahl Advokater.

Som Retailnews' søstermedie Licitationen - Byggeriets Dagblad beskrev i starten af august har corona ramt selskabet på flere planer. Den 22. juli skiftede det navn til JACM A/S og er af Skifteretten i Roskilde taget under konkursbehandling efter egenbegæring.

Direktør Jonas Aabo har tidligere forklaret situationen som en sneboldeffekt, hvor de ikke kunne nå at få tingene vendt.

– Det, vi arbejder på nu, er et nyt setup, hvor vi kører videre med et par butikker og de medarbejdere, som har valgt at blive, oplyste han dengang.

Der er oprettet et nyt selskab; nemlig Carl Møller Trælast & Byggemarked ApS, som vil videreføre butikkerne på henholdsvis Nørrebrogade og Vesterbrogade.

Thomas Markert oplyser, at der har været andre bydere inde over.

- Ud fra det har vi forhandlet prisen lidt op på det oprindelige tilbud fra den tidligere ejer, og det har ført til det for boet bedste resultat, siger han uden at ville kommentere på og oplyse prisen.

Ifølge kuratoren er der endnu ikke overblik over krav eller gæld i konkursboet, men det er hans vurdering, at der ikke vil være penge til andre end banken og muligvis lønmodtagernes garantifond.

Hos Retailnews' søstermedie Licitationen kan du læse, hvilke tanker Jonas Aabo gør sig om ejerstrukturen på sigt (kræver login)

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093