23948sdkhjf

Fitness World skrotter Urban Gym og fyrer 75 ansatte

Danmarks største fitnesskæde oplever nye behov og forventninger hos medlemmerne, og samtidig møder branchen nye krav og anbefalinger fra myndighederne i forbindelse med Covid-19. Det medfører, at Fitness World nu må sige farvel til ca. 75 fuldtidsansatte og en gruppe deltidsansatte. Samtidig bliver Urban Gym fitnesscentrene til Fitness World.

Fitness World og fitnessmarkedet generelt står i en ny virkelighed i forbindelse med coronakrisen. Det tager virksomheden bestik af og fyrer 75 fuldtidsansatte. Samtidig bliver kæden Urban Gym til en del af Fitness World-centrene. 

Det skriver Fitness World i en pressemeddelelse. 

- Det er trist at skulle sige farvel til nogle af vores gode kollegaer, og vi har naturligvis – alle de steder, hvor det har været muligt - tilbudt medarbejderne andre roller eller opgaver. siger Niels Meidahl og fortsætter:

- Nogle af vores nuværende medarbejdere kommer til at løse nye opgaver og bruge tiden anderledes, både i centrene og på hovedkontoret. Vi kommer til at drive vores centre anderledes og satse endnu mere på digitale services. Det betyder, at der i dele af organisationen, i den kommende tid, vil komme nye medarbejdere til, f.eks. i vores medlemsservice-funktion, mens vi i andre steder bliver færre medarbejdere, bl.a. fordi vi har brug for færre, men mere specialiserede ledere, i den nye måde vi organiserer os på. 

Urban Gym bliver til Fitness World

I slutningen af året bliver Urban Gym til en Fitness World-centre. Alle medarbejdere under Urban Gym konceptet er blevet tilbudt en stilling i Fitness World.

- Vi mener, at den bedste måde at tilpasse virksomheden til den nye virkelighed er ved at tilbyde vores medlemmer ét samlet, stærkt og forbedret træningsnetværk. Det vil sige ét samlet tilbud med Fitness World centre over hele landet, hvor vi løbende kan udvikle og skabe nye tiltag, nye digitale services og flere muligheder for medlemmerne, siger Niels Meidahl.

Den nye virkelighed i kølvandet på coronakrisen medfører,  at virksomheden sætter endnu mere fokus på rengøring, nye standarder og yderligere fart på udviklingen af digitale services.

- Vi står i en ny virkelighed, og derfor er vi nødt til at arbejde på nye måder og organisere os anderledes, så vi bedst muligt møder medlemmernes nye behov og forventninger, og fortsat kan efterleve myndighedernes krav og anbefalinger. Det kræver omstilling og investeringer af os. Vi kommer helt konkret til at have et endnu større fokus på rengøring og nye standarder på tværs af kæden. Derudover satser vi endnu mere på digitale
services, så vi fortsat kan skabe sunde vaner for endnu flere, fortæller Niels Meidahl, Direktør for Fitness World Group.

Alene i år investerer Fitness World et stort millionbeløb i nye rengøringsmaskiner, digitale services og ITsystemer, der skal understøtte omstillingen til den nye virkelighed. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125