23948sdkhjf

Køkkenkæde får ny førstemand på Sydsjælland

Jens Ibsen fra Rødby har overtaget OK Køkkenrenovering på Sydsjælland og Lolland-Falster, oplyser det landsdækkende køkkenfirma i en pressemeddelelse. 

- Jeg har nu købt rettighederne i dette distrikt, og driver det som et partnerskab med OK Køkkenrenovering i et såkaldt franchise-samarbejde. Det betyder, at jeg driver distriktet under eget CVR-nummer, men driver afdelingen efter samme koncept i henhold til de indgåede aftaler, som de to stiftere af OK Køkkenrenovering, Ole Jensen og Harry Brogaard, har fastsat for OK Køkkenrenovering, siger 42-årige Jens Ibsen.

Overdragelsen fandt sted den 1. september og skal ifølge køkkenkæden ses som et led i, at man nu vil styrke fokus på området.

Udskifter kun de slidte dele

OK Køkkenrenovering startede i 2007 med et koncept, som bygger på genbrugstanken om kun at udskifte de dele af et køkken, bryggers eller bad, som er slidte; typisk låger, hængsler, skuffer, bordplade og håndtag.

Jens Ibsen er bekendt med køkkenfirmaet, da han i en årrække har været tilknyttet som montør i området, som han nu bliver selvstændig forhandler for. Jens Ibsen har desuden sit eget tømrerfirma, JVI Snedker og Tømrer Aps, i Rødby. 

- Jeg kender kædens måde at arbejde på samtidig med, at jeg i mit eget tømrerfirma besidder alle kompetencerne i forhold til montering af køkken, bad og bryggers. Så selve delen med at komme ud til kunderne og måle op samt montagen er jeg bekendt med. Det nye bliver, at jeg nu selv står for salget, siger han.

Men helt alene bliver Jens Ibsen ikke. Han har ansat sin kone, Gitte Ibsen, som skal hjælpe med salg og i administrationen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079