23948sdkhjf

Lagkagehusets stiftere dropper Danmark

Egentlig ville de have erobret det danske marked i dette efterår med deres nye kaffekæde - men de planer er nu som følge af corona skrinlagt hos stifterne af Lagkagehuset, Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen.

Det skriver FødevareWatch, som nævner, at makkerparrets konkurrenceklausul hidtil har forhindret dem i at åbne en konkurrerende virksomhed i Danmark. Den klausul er netop udløbet, og dermed står det Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen frit for at udvide Copenhagen Coffee Lab med afdelinger herhjemme. Men de gør det altså ikke, i hvert fald ikke foreløbigt, lader Steen Skallebæk forstå.

- Den strategi, vi lagde, før vi gik ind i 2019, skal mere eller mindre laves om, for der er sket så mange ting. Det handler meget om økonomi, som er blevet mere udfordrende for alle. Og så er det bedre at være defensiv og komme godt igennem krisen fremfor at løbe en risiko, siger han til mediet.

I stedet for at rulle Copenhagen Coffee Lab ud i Danmark vil han og Ole Kristoffersen nu koncentrere sig om at ekspandere på kædens nuværende markeder i Portugal, Frankrig og Tyskland. Dér har Copenhagen Coffee Lab p.t. i alt 20 caféer med kaffe og bagerbrød.

Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen skabte Lagkagehuset via en fusion af deres bagerbutikker i 2008. Samme år solgte de det meste af virksomheden til kapitalfonden FSN Capital, og i 2017 blev de resterende cirka 20 procent solgt til kapitalfonden Nordic Capital. Handler, der har gjort makkerparret til mangemillionærer.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078