23948sdkhjf

Ny regionsdirektør til Bygma

Ejnar Andersen, 37, er pr. 1. september tiltrådt som regionsdirektør for Bygmas Region Fyn

Ejnar Andersen er udlært i Bygma Tønder og fortsatte som sælger samme sted frem til 2006. Ejnar Andersen kom derefter til Stark, hvor han gennem 11 år bestred forskellige jobs; blandt andet som trælastdirektør for Stark Holstebro og senere som trælastdirektør for Stark Odense. Karrieren bragte desuden en 2-årig afstikker til et direktørjob i miljø- og logistikbranchen fra 2015-17.

Tilbage til rødderne

Når Ejnar Andersen nu vender tilbage til Bygma, hvor han lagde grundstenene til sin karriere, er det med ønsket om at arbejde for en ejer-ledet virksomhed med korte beslutningsveje og vide beslutningsrammer. Ejnar Andersen betegner sig selv som en hands-on mand, der kan lide at være tæt på kunderne og driften.

– Jeg trives godt med den fynske mentalitet, hvor man ofte siger tingene ligeud, og jeg har gennem mit tidligere virke opbygget et stærkt kundenetværk på Fyn, siger Ejnar Andersen og fortsætter:

– Jeg glæder mig til at lære de fynske Bygma-forretninger at kende, og håber at vores direktører vil se mig som en sparringspartner, så jeg kan være med til at drive salget i de enkelte forretninger. Jeg ser det som min rolle at motivere og sikre at alle er med, og har en forventning om at alle bidrager positivt. Af natur er jeg ret nysgerrig, så man kommer til at mærke mig i hverdagen.

Ud af en tømrerfamilie

Ejnar Andersen er selv ud af tømrerfamilie og oplever at branchen har været med til at forme ham.

– Som ung havde jeg fritidsjob i Bygma Tønder, og jeg var aldrig i tvivl om at det var den retning, mit liv skulle tage, tilføjer han.

De mange år i branchen har bekræftet ham i dette, og den nye regionsdirektør tiltræder således med et indgående kendskab både til trælastbranchen og til den region, hvis øverste ledelse han nu skal varetage.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078