23948sdkhjf

Bestseller betaler hjælpepakke på 81 mio. kr. tilbage

Bestseller kom i løbet af foråret og sommeren gevaldigt i modvind, blandt andet som følge af modekoncernens beslutning om ikke at betale husleje, så længe butikkerne var lukket som følge af den delvise nedlukning af dansk detailhandel. 

Læs også: Serveringssteder i København skal lukke kl. 22, stående skal bære mundbind

Også som følge af den delvise nedlukning i kølvandet på coronapandemien fik Bestseller del i de støttekroner, staten delte ud til dækning af løn og faste udgifter. Dem betaler Bestseller nu tilbage.

- Tilbage i marts reagerede vi hurtigt og forsøgte at planlægge det værste, mens vi kæmpede for det bedste. På baggrund af dette er jeg glad for at bekræfte, at Bestseller har formået at undgå sit første underskud. Dette betyder også, at vi gradvist ser på rekruttering - både med hensyn til genansættelse af kolleger og identifikation af nye kandidater. Det er også på baggrund heraf, at vi har betalt den danske regering tilbage for den supportpakke, vi modtog, udtaler adm. direktør Anders Holch Povlsen i en pressemeddelelse.

- Bøgerne er lukket, og vi afventer nu vores endelige lukning af regnskabet. Vi kan allerede se, at det er lykkedes os at undgå det første underskud i vores virksomheds historie, som vi tidligere havde forventet. Vores økonomiske resultater ser ikke pæne ud, men vi tjener overskud, siger han.

Anders Holch Povlsen takker desuden samarbejdspartnere, leverandører og udlejere for hjælpen under krisens første måneder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094