23948sdkhjf

Nyt fra branchens bestyrelser

Butikscentret Metropol A/S
Trine Wagner er indtrådt som administrerende direktør hos Butikscentret Metropol A/S i stedet for Bjarne Bendix Cloos (kilde: CVR).

Butikscentret Metropol A/S driver shoppingcentret Metropol i Hjørring.

Coop Danmark A/S
Kræn Østergård Nielsen er udnævnt som administrerende direktør hos Coop Danmark A/S i stedet for Peter Høgsted. Arttu-Perttu Laine er udtrådt som bestyrelsesformand hos Coop Trading A/S, men han forbliver dog i bestyrelsen. Jan Adolfsen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Amelie Viveka Charlotte de Geer. Samtidigt er Erik Gunset Sønsterud indtrådt i bestyrelsen hos Coop Danmark A/S og Coop Holding A/S i stedet for Susanne Mørch Koch (kilde: CVR).

Coop er Danmarks største medlemsejede detailvirksomhed.

Dansk Retursystem Holding A/S
Klavs Kirkedal er udnævnt som bestyrelsesformand hos Dansk Retursystem Holding A/S i stedet for Christian Granlund. Samtidigt er Christian Wulff Søndergaard indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Dansk Retursystem A/S er en non-profit virksomhed, der driver det danske pant- og retursystem for dåser og flasker.

Designa A/S
Carin Camilla Nordqvist er indtrådt i bestyrelsen hos Designa A/S og Designa Kitchen Group A/S i stedet for David Packness Meyer (kilde: CVR).

Designa A/S driver en kæde af køkkenbutikker.

Flora Service Danmark A/S
Lars Bay-Smidt er indtrådt som administrerende direktør hos Flora Service Danmark A/S i stedet for Michael Honore, mens Morten Honoré er indtrådt i direktionen. Michael Honore er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Morten Honoré, og samtidigt er Claus Berner Nielsen og Klaus Skovsen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Flora Service Danmark A/S er leverandør af blomsterbuketter til convienence-markedet. 

Guldsmed Dirks Rødovre A/S
Jens Kyhnæb er udnævnt som bestyrelsesformand hos Guldsmed Dirks Rødovre A/S i stedet for Helle Gerd Dirksen. Lau Torben Laursen er indtrådt i bestyrelsen. Samtidigt er Lau Torben Laursen indtrådt i bestyrelsen hos Guldsmed Dirks Frederiksberg A/S i stedet for Helle Gerd Dirksen (kilde: CVR).

Guldsmed Dirks sælger smykker.

Gulvonline.dk ApS
Jacob Serwin er udtrådt af direktionen hos Gulvonline.dk ApS (kilde: CVR).

Gulvonline.dk ApS sælger gulve og gulvprodukter.

Hanstholm Køkken A/S
Jan Thomsen er udtrådt af bestyrelsen hos Hanstholm Køkken A/S og Hanstholm Køkken Vildsund A/S (kilde: CVR).

Hanstholm Køkken producerer og sælger køkkener.

Holmetex ApS
Morten Holme er udtrådt af bestyrelsen hos Holmetex ApS (kilde: CVR).

Holmetex ApS er distributør af tøj.

HTH Randers A/S
Louise Andreasen Ahrenkiel er indtrådt i bestyrelsen hos HTH Randers A/S (kilde: CVR).

HTH producerer køkken-, bad- og garderobeløsninger.

Lene Bjerre Design A/S
Bjarne Lunde Skov Poulsen er indtrådt i direktionen hos Lene Bjerre Design A/S i stedet for Irene Katballe (kilde: CVR).

Lene Bjerre Design A/S producerer boligindretning.

Offspring A/S
Thomas Gammelgaard Frederiksen er udtrådt af direktionen hos Offspring A/S. Charlotte Galsgaard er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Annette Pia Brøndholt Sørensen (kilde: CVR).

Offspring A/S sælger børnetøj.

Paradis International A/S
Finn Rosenthal er indtrådt som administrerende direktør hos Paradis International A/S og Paradis USA ApS, mens Tim Boris Eklund er indtrådt som administrerende direktør hos Paradis Danmark A/S i stedet for Søren Falck Hansen. Jan Frank Steenhard er udnævnt som bestyrelsesformand hos Paradis Danmark A/S og Paradis International A/S i stedet for Finn Rosenthal. Samtidigt er John-Ole Hansen udtrådt af bestyrelsen hos Paradis Group ApS (kilde: CVR).

Paradis International A/S er en kæde af isbutikker.

PBO Group ApS
Helle Tønder Jørgensen er indtrådt som administrerende direktør hos PBO Group ApS. Samtidigt er Jesper Hornsleth indtrådt i direktionen (kilde: CVR).

PBO Group ApS er leverandør af modetøj.

Plantas Group A/S
Lars Bay-Smidt er indtrådt som administrerende direktør hos Plantas Group A/S og Plantas A/S i stedet for Michael Honore, mens Morten Honoré er indtrådt i direktionen. Michael Honore er udnævnt som bestyrelsesformand hos Plantas Group A/S i stedet for Knud Lomborg. Lars Bay-Smidt er udtrådt som næstformand, og samtidigt er Klaus Skovsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Morten Honoré. Michael Honore er udnævnt som bestyrelsesformand hos Plantas A/S i stedet for Morten Honoré. Samtidigt er Claus Berner Nielsen og Klaus Skovsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Mads Møller Nielsen (kilde: CVR).

Plantas er specialiseret i engroshandel med blomster på det europæiske marked.

Proflora A/S
Lars Bay-Smidt er indtrådt som administrerende direktør hos Proflora A/S i stedet for Michael Honore, mens Morten Honoré er indtrådt i direktionen. Michael Honore er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Morten Honoré. Samtidigt er Claus Berner Nielsen og Klaus Skovsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jesper Halgren Jensen og Mads Møller Nielsen (kilde: CVR).

Proflora A/S er leverandør til professionelle blomsterhandlere.

PWT Group A/S
Dorte Eg er indtrådt i bestyrelsen hos PWT Group A/S (kilde: CVR).

PWT Group A/S står blandt andet bag herretøjskæderne Tøjeksperten og Wagner.

Rudolph Care A/S
Christina Rind Helsbro er indtrådt i bestyrelsen hos Rudolph Care A/S i stedet for Elisabeth Junker Thomsen Rudolph (kilde: CVR).

Rudolph Care A/S sælger hudplejeprodukter.

Sjakk A/S
Ole Skov Mortensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sjakk A/S i stedet for Sine Madsen (kilde: CVR).

Sjakk A/S er en kæde af trælaster.

Sport Danmark A/S
Jack Friis er udtrådt af direktionen hos Sport Danmark A/S. Janusz Gembarski er udnævnt som næstformand i bestyrelsen. Samtidigt er Leonid Strakhov indtrådt i bestyrelsen i stedet for Andreas Høgdall Holm (kilde: CVR).

Sport Danmark A/S driver Sportmaster-kæden.

Tildas Group A/S
Ole Iversen er udtrådt af bestyrelsen hos Tildas Group A/S og Tildas Danmark A/S (kilde: CVR).

Tildas Group A/S er en nordisk legetøjsgrossist.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109