23948sdkhjf

Babysam solgt til dansk familie

Efter flere års salgsproces slipper to kapitalfonde nu af med den danske detailkæde BabySam. Det skriver Finans.

Læs også: Nu skal store butikker have opsynspersonale for at undgå coronakø

Køberen af kæden er familien Jalsøe, der i forvejen var medejer af Babysam, og som driver en stribe af kædens butikker. Nu overtager familien samtlige aktier i Babysam med en årlig omsætning på cirka 500 mio. kr.

- Vi glæder os over at kunne drive BabySam videre som en dansk, familieejet virksomhed og bygge på det stærke strategiske fundament for at udfolde potentialet i forretningen og skabe lønsom vækst mange år fremover, siger Peter Jalsøe, adm. direktør i familiens investeringsselskab og bestyrelsesmedlem i Babysam, til Finans.

En dårlig investering

Babysam blev i 2008 købt af kapitalfonden Polaris. Dengang var planen at tredoble antallet af butikker og erobre både det svenske og norske marked.

Men kapitalfonden har i stedet kæmpet med sin investering og i en årrække et samlet tab på over 600 mio. kr. Nu bliver detailkæden skudt af på et tidspunkt med vækst i salget og et positivt driftsresultat.

Adm. direktør i Babysam, Kenneth Nørgaard, siger til Finans, at man nu får en langsigtet ejer og fokus helt og aldeles på det danske marked.

Familien Jalsøe, der består af brødrene Peter, Anders og Christian Jelsøe, overtager Babysam gennem investeringsselskabet Alt til Barnet Holding ApS.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094