23948sdkhjf

Var tæt på konkurs: Nu er aktien steget 200 pct.

Den internationale modegigant Boozt.com var for 10 år siden på randen af konkurs og måtte ifølge direktøren pantsatte alt, hvad selskabet ejede, for at få andre investorer med.

Nu er modefirmaet i topform som aldrig før med to opjusteringer i træk og en aktiekurs, der under coronakrisen er skudt i vejret med over 200 pct.

- Vi har i år en vækst på 20-25 pct. inden for rækkevidde, og vores største udfordring er, om vi kan skaffe varer nok, siger selskabets danske topchef, Hermann Haraldsson, til Børsen.

Boozt.com blev grundlagt i 2007 under et andet navn og relanceret under sit nuværende i 2011. Ifølge Hermann Haraldsson har vejen til i dag været hård og usikker, og flere gange har selskabet balanceret på kanten af konkurs.

Nu jagter Boozt.com en omsætning på 10 mia. svenske kroner inden for en kort årrække. Både gennem organisk vækst og opkøb. I dag er den årlige omsætning 4 mia. svenske kroner.

Da Boozt.com for tre år siden blev børsnoteret i Stockholm, havde topchef Hermann Haraldsson en pæn ejerandel i modevirksomheden. Han blev mangemillionær, da børsklokken ringede.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078