23948sdkhjf

Ny infrarød teknologi hindrer butikstyveri

De magnetbaserede tyverisikringer i detailhandlen er alt for lette at fjerne. Teknologien er forældet og erstattes i dag af den infrarøde nøgle OneKEY fra InVue, der effektivt hindrer tyveri af varer.

Undersøgelser viser, at svindet i detailhandlen fordeler sig på 50 % butikstyveri, der er begået af kunder, 40 % er begået af medarbejderne, og de sidste 10 % tilskrives fejl i regnskabet.

”Det er alt for let for tyvene at fjerne de magnetbaserede tyverisikringer på fx kostbare champagner, elektronik, tøj, værktøj og andre dyre varer i detailhandlen,” fortæller Henrik Müller, der er chefkonsulent hos pr trading.

Selve magneterne i forskellige styrker og generationer kan frit købes på nettet, og magneten låser alle disse sikringer op. Den infrarøde teknologi OneKEY fra InVue, der hindrer butikstyveri, er allerede blevet en succes hos elektronikforhandlere og i byggemarkeder. Tyverisikringen, der modstår magneterne og giver udvidet sikringsmuligheder, forhandles af pr trading a/s.

Teknologien som ikke omgås

OneKEY økosystemet giver butikken et unikt sikringssystem, hvor nøglerne automatisk bliver tomme for kode hver 12. time. Så mistes der en nøgle i butikken, bliver den automatisk uvirksom.

Nøglerne kodes om morgen på InVue kodeboksen; det tager under et sekund, så er de klar til 12 timers drift igen. Den gamle magnetløsning er altid aktiv og udgør derved en stor sikkerhedsrisiko.

”Vi ser, at butikkerne oplever et stort svind, hvor de finder de gamle magnetbaserede sikringer liggende under reolerne, og salgsvaren er forsvundet. Så en opgradering er påkrævet i kampen mod svind” forklarer Henrik Müller.

Den sikre løsning med OneKEY

OneKEY har et stort potentiale i supermarkeder, elektronikkæder, byggemarkeder og andre butikker, der ønsker at beskytte varer med høj værdi. Til OneKEY økosystemet er der udviklet en stribe løsninger, der skal beskytte varerne - lige fra de små barberblade til dyr elektronik og værktøj.

IR Safers er kasser i otte størrelser, så alt fra barberblade, telefoncovers, DVD spil og andre ting kan tyverisikres – flere størrelser kommer til løbende.

Med et IR Package Wrap kan byggemarkederne sikre fx emballagerne til elværktøj, så tyvene heller ikke har mulighed for at åbne kassen og stjæle batterierne.

En IR CableLock sikrer fx demomodeller som elektrisk værktøj, den dyre håndtaske, sko eller et sæt kostbart mærketøj. Sikringen består af et kabel, som sættes rundt om produktet og fås i to længder, så det også passer til tøj.

IR BottleCaps er udviklet specielt til vin, spiritus og specialøl – den findes i tre størrelser, så 95% af alle flasker kan sikres. Denne BottleCap-model passer også på folien på champagnen, da låseanordningen er gummibelagt.

Nogle produkter har behov for at være låst inde i et skab, og InVue SmartLocks løser den opgave. Låsen kan ikke dirkes op, og OneKEY teknologien giver 12 timers time out, så mistes en nøgle, skal alle låsene ikke omkodes af en låsesmed; det holder driftsomkostningerne nede.

OM PR TRADING
Om: I 50 år har pr trading a/s været en kompetent og professionel udvikler og leverandør af displayog butiksløsninger. Pr trading har i mere end 12 år forhandlet produkterne fra InVue.
http://pr-security.dk/tyverisikring/ bygge-og-supermarkeder/

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094