23948sdkhjf

Bolia runder milliarden og omstiller butikker

Efter uventet coronavind i salgssejlene kan Bolia se frem til for første gang at runde milliarden på toplinjen. Samtidig udruller den Lars Larsen Group-ejede designvirksomhed en makeover af butikkerne, der nu skal indrettes med et såkaldt ”design atelier”.

Det skriver Finans.

For få år siden lå 80 pct. af Bolias salg i butikkerne, men i dag er halvdelen rykket online, og virksomheden oplevet vækst på begge kanaler.

– En udvikling, som var i gang, er accelereret hastigt. Kunderne bruger nu i høj grad de fysiske butikker til inspiration, mens væsentlig flere handler afsluttes derhjemme. Det overflødiggør slet ikke butikkerne. Tværtimod. Men udviklingen stiller krav til os om hurtigere end forventet at omstille butikker til en ændret forbrugsadfærd, fortæller Bolila-direktør Lars Lyse Hansen til avisen.

Det betyder, at samtlige 63 europæiske butikker, snart bliver indrettet med det ”design atelier”, der allerede er rullet ud i halvdelen, og hvor kunderne på en ny måde kan søge inspiration og rådgivning til indretning.

Bolia offentliggør først regnskabstallene for det afsluttede regnskabsår 2019/20 senere, men Lars Lyse Hansen fastslår overfor avisen, at der bliver tale om et rekordregnskan med en omsætning på nær ved 1,1 mia. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142