23948sdkhjf

Dansk modefirma blev pelset og lukker

Det danske pelsbrand Oh By Kopenhagen Fur lukker og slukker. Det fremgår af selskabets hjemmeside.

Modefirmaet, der er ejet af minkavlernes fælles auktionshus Kopenhagen Fur, har gennem otte år forsøgt at slå igennem med salg af moderigtige pelse, tasker og tilbehør, men nu bliver satsningen opgivet.

Adm. direktør i Kopenhagen Fur, Jesper Lauge Christensen, skriver i en mail til Finans, at lukningen af selskabet blandt andet bunder i coronakrisen.

- Vores store satsning i Oh By Kopenhagen Fur var en centralt beliggende butik i Københavns Lufthavn. Trafikken i butikken faldt til nul fra den ene dag til anden, da corona lukkede verden ned. Vi kunne ikke i overskuelig fremtid se, at der igen ville komme trafik i butikken, og det har vi taget den fulde konsekvens af og lukket selskabet, skriver han i mailen.

Egenkapitalen pelset

Da Oh By Kopenhagen Fur i foråret aflagde regnskab, viste det et underskud på over 15 mio. kr. Egenkapitalen var desuden negativ.

Det er kun et år siden, at Oh By Kopenhagen Fur besluttede at nedlægge sin egen produktion og i stedet overgå til udelukkende at fungere som forhandler.

De danske minkavlere er lige nu hårdt ramt som følge af den coronasmitte, der har bredt sig på en række farme. Millioner af mink skal over den kommende tid aflives.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094