23948sdkhjf

Kendt fra 'Løvens Hule': Nu træder hun tilbage

Den danske erhvervskvinde Mia Wagner, der blev landskendt som en af investorerne i DR-programmet ’Løvens Hule’, stopper som direktør i familiekoncernen Freeway.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Freeway-ejerne Morten Wagner Jr. og Morten Wagner Sr. vil fremover igen lede den daglige drift af Freeway-koncernen, som står bag blandt andet Dating.dk og Plusbog.

Mia Wagner stopper for at hellige sig sin egen virksomhed.

- Vi har fuld forståelse for, at Mia også kan mærke iværksætterblodet banke i årene, og vi ønsker hende alt det bedste og glæder os til at følge hendes nye iværksættereventyr. Mia har været med til at tage Freeway-koncernen til nye højder, og vi glæder os til at fortsætte det gode udviklingsarbejde med alle de spændende virksomheder, siger Freeway-ejer Morten Wagner Jr.

Mia Wagner fortæller til Børsen, at hun starter en ny investeringsplatform under navnet Nordic Female Founders. Den har til formål at samle kvinder om investering og iværksætteri og samtidigt fremme antallet af kvinder i bestyrelser og på lederposter.

30 forskellige virksomheder

Det var Morten Wagner Jr. og Morten Wagner Sr., der sammen med to partnere i 1998 startede Freeway og efterfølgende byggede den koncern op, der i dag består af omkring 30 forskellige hovedsageligt webbaserede virksomheder.

Begge ejere har igennem alle årene siddet i koncernbestyrelsen.

- Vores hjerter banker stadig stærkt for Freeway, og det er skønt igen at være en del af den daglige drift,” siger bestyrelsesformand og ny koncerndirektør Morten Wagner Sr. 

Ledelsesrokaden træder i kraft den 1. november 2020. Samtidig flytter Freeway-koncernen hovedkontor til nye lokaler i hjembyen Viborg.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094