23948sdkhjf

Sport24 går online i Europa med særligt udtryk

En af landets største sportskæder, Sport24, gør nu klar til at rykke til udlandet i forsøget på at snuppe en lille bid af det europæiske marked for salg af sportstøj- og udstyr.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Adm. direktør i Sport24, Lars Elsborg, fortæller, at kæden længe har haft øjnene rettet mod udlandet. Men først har man skullet finde ud af, hvordan man vil adskille sig fra de mange konkurrenter, der sælger samme produkter som Sport24.

- Så det, vi kigger ind i lige nu, er at skabe os et særligt nordisk udtryk, der kan adskille os fra de andre på markedet, siger Lars Elsborg til Viborg Stifts Folkeblad.

Nyt kæmpelager

Satsningen i udlandet bliver digital og ikke også med fysiske butikker som herhjemme. For at kunne håndtere satsningen er Sport24 sammen med naboen Sports Group Denmark, som også er den største leverandør til Sport24, i gang med at opføre et nyt fuldautomatiseret logistikcenter i Silkeborg.

Første etape på i alt 20.000 kvadratmeter ud af 65.000 kvadratmeter forventes færdigbygget i tredje kvartal af 2021.

Coronakrisen har ifølge Sport24 vist potentialet ved digitalisering og e-handel. Lars Elsborg gør sig dog ingen illusioner om at overtage hele det europæiske marked for salg af sportsudstyr.

- Men vi vil gerne tage en lille bid af det, siger han til Viborg Stifts Folkeblad.

Sport24 blev dannet i 2012 af en række udbrydere fra Intersport-kæden. I dag tæller Sport24 66 egne butikker og 37 franchisebutikker.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078