23948sdkhjf

Supermarkedskæde åbner første nye butik i 10 år

Den familieejede dagligvarekæde Løvbjerg melder om tocifret vækst under coronakrisen og gør nu klar til at åbne sin første nye butik i 10 år. Det skriver Dansk Handelsblad.

Løvbjerg har skrevet under på en aftale om en 3.000 kvadratmeter stor butik på Storegade i Esbjerg. Den skal stå klar i efteråret 2022 eller foråret 2023, siger adm. direktør Jesper Due.

- Vi har derudover nogle placeringer, som vi er relativt langt med, men der er endnu ingen underskrift. Jeg regner med, at vi kan åbne to til tre butikker inden for tre til fem år, og det er nok dem, vi skal have lige nu. Vi er altid åbne over for de helt rigtige placeringer, men en lille kæde som os kan ikke bære en eller to butikker, der er placeret forkert, siger han til Dansk Handelsblad.

Løvbjerg, der er ejet af brødrene Jan og Erik Løvbjerg, har i dag 14 butikker i Jylland og én på Fyn. Kæden omsætter for over 1 mia. kr. årligt og tjente sidste år 10 mio. kr.

I år oplever kæden en tocifret vækst, der ligger tættere på 20 pct. end 10 pct., siger Jesper Due til Dansk Handelsblad.

Løvbjergs historie går helt tilbage til 1926, da Christian Løvbjerg åbnede sin første købmandsbutik i Horsens. Siden opstarten har Løvbjerg været en familieejet virksomhed og tidligere dansk partner i discountkæden Rema 1000, som Løvbjerg ejede 50 pct. af indtil 2003.

De to ejere, Erik og Carsten Løvbjerg, ejer Løvbjerg-kæden gennem private holdingselskaber.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079