23948sdkhjf

Direktør forlader Hay: Skifter møbler ud med mode

Efter godt tre år i front for designvirksomheden Hay skifter direktør Henrik Steensgaard møbler ud med mode, når han til december sætter sig i direktørstolen hos det danske modebrand Masai.

Det skriver Finans.

Henrik Steensgaard overtog direktørposten i Hay i 2017 efter stifter Rolf Hay forlod posten. Inden da bestred han igennem syv år en direktørstilling hos det danske modebrand Baum und Pferdgarden, ligesom han har erfaring fra IC Company. Således er modebranchen altså ikke fremmed for Henrik Steensgaard, der ser frem til den nye stilling.

–  Masai er et brand, jeg længe har beundret, og jeg er enormt spændt på at blive en del af teamet, hvor vi ser frem til at fortsætte selskabets indenlandske og internationale ekspansion, udtaler han til Finans.

Det er endnu uvist, hvem der skal erstatte Henrik Steensgaard på direktørposten hos Hay. Designvirksomheden, der tidligere har haft Troels Holch Povlsen i ejerkredsen, og i dag er delvist ejet af amerikanske Herman Miller, kunne for nyligt offentliggøre et årsregnskab for 2019/20 med en nettoomsætning på 871,2 mio. kr. og et resultat før skat på 46,9 mio.

Læs mere om: Hay
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078