23948sdkhjf

Kasi-Jesper er gået personligt konkurs

Jesper Nielsen, som de fleste kender under navnet Kasi-Jesper, er blevet begæret personligt konkurs. Det fremgår af et dekret fra Statstidende.

Jesper Nielsen har været i økonomisk modvind længe. Efter at have tilbagesolgt rettighederne til at sælge Pandoras smykker på en række europæiske markeder kastede Jesper Nielsen sig, sammen med sin familie, over nye smykkeeventyr.

Først var det Endless Jewelry, som han forlod i 2016, og som siden gik konkurs. Siden har Kasi-Jesper etableret Amazing Jewelry, der har åbnet butikker i flere lande. Firmaet står stadig anført som aktivt i CVR-registret.

I forvejen er Jesper Nielsen og hans familie indstillet til både konkursrarantæne for "groft uforsvarlig forretningsførelse" og til politimæssig efterforskning for den måde, de har båret sig ad i et andet nu kuldsejlet selskab, skriver Finans.

Også tidligere har erhvervsmanden været i politiets søgelys. I marts blev han og to familiemedlemmer hver idømt bøder på knap 400.000 kroner for at have optaget ulovlige lån.

Ifølge dommen fra Retten i Glostrup havde Jesper Nielsen og de to slægtninge optaget ulovlige lån for over 33 millioner kroner. Lånene blev optaget i det selskab, som fungerede som moderselskab for familiens forretninger, og som gik konkurs i 2017. De ankede dommen til landsretten.

Til Finans udtaler Jesper Nielsen, at konkursen bunder i uoverensstemmelser med Pandora, som har udløst bøder for Jesper Nielsens brud på tavshedsklausuler.

- Krigsskader kalder vi det i familien. Dem har vi haft en hel del af de sidste ni år. Pandora-earnoutsagen er meget nær sin afslutning, og familien kan snart kalde sig milliardærer igen, skriver han i en mail til Finans med henvisning til den igangværende voldgiftssag mellem parterne.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11