23948sdkhjf

Fra fallent til mangemillionær: Nu træder han tilbage

Kim Hyldahl ramte bunden og gik konkurs i 2010. Men han gav ikke op, og siden har han tjent en formue på tøjmærket Mos Mosh.

Nu træder han tilbage og overdrager direktørposten i sit firma, skriver branchemediet Fashion Forum.

- Ledelsesopgaven er vokset i takt med, at virksomheden bliver mere og mere kompleks, og jeg vil gerne have mulighed for at bruge mere tid på andre ting. Sammen med bestyrelsen og den øvrige ledelse har vi vurderet, at timingen er den rigtige, udtaler Kim Hyldahl i en pressemeddelelse.

Kim Hyldahl er i høj grad et levende eksempel på, hvordan man kan kæmpe sig tilbage efter at være blevet slået omkuld. I 2010 gik han konkurs med et andet tøjmærke og måtte sætte sit hus til salg.

Men trangen til at skabe noget fik ham til at stifte tøjfirmaet Mos Mosh. Det blev en kæmpesucces.

Pengene vælter ind

Alene de seneste fem år har Mos Mosh, der især er kendt for at lave jeans til kvinder, samlet tjent lidt over 250 mio. kr.

Kim Hyldahl solgte i 2017 aktiemajoriteten i firmaet til kapitalfonden Findos i en handel, der indbragte ham lidt over 200 mio. kr. Han ejer fortsat 29 pct. af aktierne i Mos Mosh.

Fremover skal Kim Hyldahl blandt andet koncentrere sig om udviklingen af herremærket Mos Mosh Gallery. I stedet skal Thomas Schwartz være adm. direktør i Mos Mosh, skriver Fashion Forum.

Thomas Schwartz har en fortid som topchef i Kansas Workwear og har desuden haft ledende stillinger i Adidas Group Nordic.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158