23948sdkhjf

Jysk leverer rekordregnskab

Jysk har slået rekord med et overskud på 3,6 mia. kr. før skat og en omsætning på 30,4 mia. kr. viser årsregnskabet, som interiørkæden netop har offentliggjort.

- Først og fremmest vil jeg gerne takke alle medarbejderne i JYSK. De har ydet en flot indsats i en vanskelig periode med mange ændringer internt i JYSK og mange eksterne ændringer som konsekvens af coronapandemien, siger topchef Jan Bøgh i en pressemeddelelse i forbindelse med regnskabet.

Det er det første år, hvor hele Jysk har været drevet som én virksomhed efter sammenlægningen af Jysk Nordic og Dänisches Bettenlager, som blev gennemført per 1. september 2019.

Som mange andre virksomheder har Jysk haft udfordringer som følge af coronapandemien. Den har blandt andet betydet, at over 2.000 butikker i foråret var tvangslukket som konsekvens af restriktioner. Jan Bøgh vil imidlertid hellere fokusere på de faktorer, som Jysk selv kan gøre noget ved.

- Vi er blevet udfordret af konsekvenserne af coronavirus, og vores førsteprioritet har selvfølgelig været at prioritere sikkerheden for vores kunder og medarbejdere. Men det har også været vigtigt, at coronavirus ikke tager flere ressourcer end nødvendigt. JYSK skal jo være her i mange år fremover, og derfor er det vigtigt, at vi også har været i stand til at investere, så vi står godt rustet til en fremtid, hvor coronavirus ikke længere tager al opmærksomheden, siger han.

Opdateres...

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078