23948sdkhjf

REMA 1000 åbner på Carlsberg

Når REMA 1000 rykker ind på Carlsberg den 15 marts, åbner bydelens første detailhandel. Discountbutikken skal levere dagligvarer til pionererne i en bydel, der med tiden vil få 5-6.000 beboere.
Med REMA 1000’s åbning af en butik på den historiske bryggergrund åbner Carlsberg sig for alvor som en attraktiv bydel for resten af København. Det håber man i hvert tilfælde hos butikskæden.

For selvom bydelen på nuværende tidspunkt kun har ganske få beboere, mener regionschef i REMA 1000, Michael Jensen, at der allerede nu er masser af kunder til butikken nabokvartererne Vesterbro, Frederiksberg og Valby.

- Området er lige nu underforsynet med dagligvarebutikker, og da REMA 1000 på Carlsberg med sine 1000 m2 bliver ca. 300 m2 større end den gennemsnitlige REMA, kan vi sammensætte et sortiment, der f.eks. giver den fuld gas på økovarer og på sundt og grønt, siger han.

Parkeringspladsen lige udenfor butikken er et kæmpeplus for en dagligvarebutik i storbyen. Normalt vil en sådan butik kun have en ti-tolv parkeringspladser. Her er lige knap 100. Samtidig vil der også være godt med plads til børnefamiliernes mange ladcykler.

Butik med byprofil
Max Skov Hansen er udpeget som købmand og skal stå for den daglige drift af REMA 1000 på Carlsberg. Butikken bliver en af Danmarks absolut største REMA’er, og Max Skov Hansen ønsker at skabe en butik, der er stærk på specialiteter, øl, økologiske varer og på friske grøntsager og fersk kød.

- Jeg går efter en butik med en byprofil, der imødekommer netop de mennesker, der bor i området. Under halvtaget uden for butikken vil jeg lave markeder med skiftende temaer. Der er masser af muligheder i en REMA på Carlsberg. Den største udfordring består i at fortælle folk, hvor butikken ligger, fordi den ligger i et tidligere toldområde. Men det er en udfordring, vi nok skal klare, siger han.

Endnu mere liv
Carlsberg har fra begyndelsen skrevet ”livlig detailhandel” ind i visionen for Carlsberg Byen. I alt skal der bygges 600.000 m2 på området fordelt med 45% til boliger, 45% til butikker og erhverv og 10% til sport, kultur, kunst og forskellige institutioner.

- Allerede inden vi har bygget så meget som en kvadratmeter nyt, rykker der nu en detailhandel ind i et tidligere lager. Det kommer til at give den tilstrømning af mennesker til bydelen og det hverdagsagtige liv, som jo definerer en velfungerende by. Vi har siden hegnene omkring Carlsberg blev revet ned set en stadig øget tilstrømning af mennesker og liv. REMA 1000s nye forretning vil give denne udvikling et kæmpe skub fremad, siger Lars Holten, direktør i Carlsberg Ejendomme.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125